PAULA EN DIRK                  zomer 2018

Enorme aanrader!

Als je het Franse leven wilt doorleven dan ben je hier op de goede plek. We hebben met ons gezin genoten van de accommodatie, maar vooral ook van alle buitenruimtes (vooral de buitenplaats), de bloemen en de uitzichten over de landerijen. De gîte is van alle gemakken voorzien waarin het lekker koel bleef. Ook in de badkamer was het heerlijk douchen. Kaat en Emiel hebben volop tips voor mooie en gezellige Franse plekken in de omgeving en respecteren je privacy. Als wij vrienden wij ooit een gîte mogen aanbevelen dan zal deze het zeker zijn!

INE en ROB                       zomer 2018

Puur genieten

Authentiek, rust, veel natuur, weidse uitzichten, glooiend, cultuur in de buurt, leuke stadjes, winkels, fietspaden, wandelgebied, lekker eten, leuke eigenaren.

PUCK                                 zomer 2019

Top!
Heel v
eel ruimte in de kamer en buiten. Eigen terras en grote tuin met prima buitenkeuken. Veel privacy. 

STEF EN ROSE               zomer 2019

Wat een sfeer!  We keken onze ogen uit in de sfeervol ingerichte gite vol authentieke elementen. Terwijl het buiten hoogzomer was beleef onze gite heerlijk koel, prima geslapen in het comfortabele bed. Dankzij de tips van de eigenaren kwamen we op bijzondere plekken in de omgeving, aan culturele en culinaire verrassingen geen gebrek!

MARJO EN PAUL         zomer 2020

Rust, ruimte en vooral relaxen

Heerlijke week op een heerlijke plek, met veel privacy, enorm veel ruimte, een puike gastvrouw en een heerlijke driegangenmaaltijd tot besluit.

JOOST DE LA COURT   zomer 2020 

Fijne rustige plek . Goede gite ruim van opzet. Geen overdadig luxe en veel rust om je heen. Genoeg faciliteiten, aardige ontvangst.

LIESBETH DE BACKER      zomer 2020

Mooie uitspanning, zeer gastvrij en leuke omgeving!

Hygiënisch, veel ruimte zowel binnen als buiten. Prachtig uitzicht. Knus ingericht en alles aanwezig.

JAN EN ANNETTE             zomer 2020

Fantastische plek!

Heel veel ruimte om in alle rust van te genieten. Uitermate gastvrije familie die een half domein beschikbaar stellen aan hun gasten.

FIEKE STEVENS                 zomer 2020

Een vakantieplek met smaak!

Kaat en Emiel zijn enorm gastvrij en vriendelijk. Het was een heerlijke week, Kaat is een hele fijne hôtesse, Emiel een fijne hôte. Met recht een vakantieplek met smaak! De foto’s op de site geven een perfect beeld van hun prachtige, ruime plek.